Ansök

Försäkring
Som student har du ofta täckning via hemförsäkringen på tillfälligt boende. Kolla vad som gäller på din hemförsäkring. Om du inte har täckning där så kan du ta en enkel försäkring på ditt boende via denna länken: https://hemförsäkringstudent.nu

Kan jag söka?
Alla som studerar eller kommer att påbörja studier vid högskolan eller liknande är berättigade att ansöka om ett rum på Sagahem. OBS! Vi tillämpar inget kösystem, så om du ännu inte är studerande är du välkommen med din ansökan så snart du fått ditt antagningsbesked. Ange om du i första hand är intresserad av ett möblerat rum eller en lägenhet och skriv ditt telefonnummer så vi kan ringa upp.
Hyresvillkor: Du skall vara 18 år för att skriva kontrakt. Vi kräver en borgensman som garanterar ditt avtal. Kreditupplysning tas på borgensmannen.
När du flyttat hit: Du betalar 10 månaders hyra för rummen, (under villkor att du bor hos oss en viss tid) och 12 månader för lägenheterna. Du får inte hyra ut i andra hand. I hyran ingår tv-kanaler, fiberuppkoppling, tillgång till möblerade gemensamhetsytor och tvättstuga.
Rökning och husdjur är inte tillåtet på Sagahem! 
Ansökan gör du till: yhfastab@gmail.com eller så ringer du 070-508 64 35.